Сезонът на Везните - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

2024-09-24 18:00:00
Сезонът на Везните - какво да очакват зодиите?
Снимка: iStock/Allexxandar

Сезонът на Везните е тук! Той настъпи на 23 септември и продължава до 23-и октомври. С него официално лятото приключва, есента настъпва, потапяме се в един по-мистериозен сезон, но много красив, носещ приключения, романтика, страст и незабравими емоции. Време е за почивка и релакс. Освен това, ще се погрижим за връзките си. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей са във вихъра си и имат много късмет. А кардиналните знаци Овен, Рак и Козирог са много заети с работа. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

На фокус сега са връзките и отношенията. Сега за тях настъпва сезона, в който постоянно искат да са с партньора, да се сгушат с него на дивана и да се наслаждават на романтика. По принцип, обичат независимостта си, но сега предпочитат да са с други. Поставят се на тяхно място, проявяват разбиране, учат се да си съдействат. Така откриват, че могат да пораснат, да научат нови неща и да постигнат дори повече от мечтаното. Това важи и за любовните, и за платоничните връзки. Дори за работните контакти.

 

Телец

 

В службата предпочитат да работят над своето собствено нещо, да използват собствените си методи, да стоят на своята пътека и да не се замесват с други. Но това няма как да стане така в сезона на Везните. Ще имат много работа, така че сега имат шанс да научат колко важно е да си съдействат с другите. И какво, ако хората не правят нещата по абсолютно същия начин, по който те ги правят? Те си имат собствени методи, които работят за тях. Да слушат и да се учат, може да открият, че някои други стратегии са дори по-добри от техните собствени.

 

Близнаци

 

Флиртовете, мимолетните отношения, закачките, свалките - това са ключовите думи за тях през този сезон на Везните. На фокус са романтиката, секса, забавлението, вълнението. Въпреки че сезонът на Везните е идеален за всякакъв вид връзки, Близнаците се фокусират само върху любовните. Хубавото е, че сега имат много ухажори, потенциални партньори влизат в живота им, но и нещата са някак по-забавни и вълнуващи. Нека се насладят на допълнителната креативност и допълнителното вдъхновение, които идват през периода.

 

Рак

 

Сезонът на Везните ги води на едно пътешествие, свързано със спомените и миналото. През следващите 4 седмици те се фокусират над хората, с които имат някаква история. Стари приятели, с които отдавна не са говорили, идват обратно в живота им. Прекарват повече време със семейството, наваксват. Раците ще стоят повече вкъщи, за да си починат и да се заредят с енергия. Трябва да си спомнят миналото, да осъзнаят значимостта на собствената си история и да си починат наистина добре. Сезонът на Скорпиона, който следва, ще е истински рай за тях, затова сега трябва да презаредят батериите.

 

Лъв

 

На фокус при тях сега ще бъде комуникацията. Прекарват много време, излизайки на различни места, общувайки с различни групи хора и компании, ходейки на различни събития, излизайки и общувайки си с приятели, съседи, роднини. Телефонът им постоянно вибрира, много са търсени. Потенциални ухажори им пращат съобщения. Лъвовете постоянно ще си пишат с някого, ще говорят по телефона, ще разбират всички клюки. Изтощително е да са толкова популярни, но ще е и забавно.

 

Дева

 

През следващите седмици ще придобият някаква различна гледна точка, която най-вероятно ще е свързана с работата и финансите. Ще изчистят рутината си от неща, които им пречат, ще опитат да балансират бюджета си. Има много неща, за които харчат пари, а всъщност не ги използват. А и трябва да се замислят - има много начини, по които могат да пестят пари. Енергията на Везните им помага да намерят баланс, да видят всички опции, да погледнат как стоят нещата и да поправят финансовите проблеми.

 

Везни

 

Сега е техният сезон и очевидно - периодът е важен за тях. Започва нов житейски цикъл. Всичко, което Везните стартират сега, ще има дългосрочно значение и влияние. Независимо дали говорим за нови връзки, нова работа, лични проекти и т.н. По природа тези зодии са нерешителни и се колебаят, така че може да им отнеме известно време да решат кои свои цели искат да постигнат. Но веднъж направят ли го - нищо няма да може да ги спре!

 

Скорпион

 

В ежедневието им няма да се случват много нови неща и сякаш няма да има новости. Но това е само на повърхността - вътре в тях доста неща ще се случват. Периодът е емоционален за Скорпионите. Подтикнати са да се вгледат в миналото си. Да не се изненадват, ако бивши партньори, стари приятели или стара работа/стари проекти отново се появят в живота им. Сега е шансът им да решат - дали да приветстват тези неща обратно в живота си или завинаги да скъсат с миналото и да продължат напред. Трябва да се освободят от товара, който носят, за да посрещнат своя сезон свободни, весели и готови да превземат света!

 

Стрелец

 

Това е един от най-социалните периоди от годината за тях! През следващите 4 седмици те ще прекарват почти цялото си време с приятели. Обикновени познати се превръщат в добри приятели, а и Стрелците ще създават доста нови приятелства. Съветът е наистина да бъдат отворени към запознанства и общуване с нови хора, такива, с каквито обикновено не излизат и не общуват много. Сега имат шанса да създадат наистина важни отношения и връзки. Нека са мили, да се усмихват и да се забавляват.

 

Козирог

 

През периода откриват, че всички погледи са вперени в тях. Сега стават екстроверти и блестят ярко! Сега е период за важни постижения, признания, похвали. Тяхна работа е да се уверят, че получават внимание именно заради правилните причини. Доброто им представяне в работата лесно може да доведе до повишение, бонус, увеличение на заплатата. Но, ако не се справят добре, това също ще бъде забелязано. Ще получат признания и похвали за работата си, ако се трудят, и така може да създадат важни професионални контакти. Много неща се случват сега, но ако някой може да се справи с напрежението, това са те.

 

Водолей

 

Прекарват си чудесно през сезона на Везните. Всеки ден ще е като приключение за тях. Това е период, в който могат много да израснат и е важно умът им да бъде отворен. В живота им се появяват нови хора, които имат съвсем различен бекграунд и идват от съвсем различни поприща. Те носят много знания, които ще са полезни на Водолеите. Освен това, тези зодии може да имат възможност за пътуване, което ще е грандиозно и значимо. Дори да е свързано само с работа, нека да отидат. Научават нещо ново всеки ден през сезона и стават завършени личности.

 

Риби

 

През сезона трябва да мислят дали инвестират своите емоции на правилните места. Дали не са обсебени от работата и не работят прекалено много, а в същото време са на позиция, която не дава възможност за развитие и на която получават малко пари? Дали не се занимават с проект, който преди много са харесвали, но вече не им допада толкова и не може да бъде доразвит? Може и пък да са във връзка, която няма бъдеще и отдавна е трябвало да приключи. Дори отношенията им с някого да са дълбоки, да са от много време и да са споделяли доста на този човек, може би е време Рибите да си тръгнат от тази връзка. По-хубави, по-страстни и вълнуващи отношения ги чакат в бъдеще. Както и по-примамливи и хубави проекти. Но първо трябва да премахнат някои неща от живота си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия